Happiness at Work assessment: Ontvang gratis inzicht over je welzijn op je werk – juist nu je vaker thuis werkt

Wat betekenen deze onzekere tijden voor je werkplezier? Hoe blijft je werk zo zinvol mogelijk? Hoe kun je een nuttige bijdrage blijven leveren en met zelfvertrouwen je werk doen? Hoe houd je zicht op dat wat belangrijk is in je werk?

Performance Happiness heeft een nauwe samenwerking met iOpener Institute uit Oxford. Sinds 2008 verzamelt iOpener data over hoe we mensen kunnen helpen de optimale mindset op hun werk te creëren en hun potentieel te benutten. Sinds de Covid 19-crisis is de vragenlijst die bij dit onderzoek hoort (Het Happiness at Work assessment) gratis beschikbaar en ontvang je een uitgebreide rapportage.

Het Happiness at Work assessment geeft inzicht in de impact van deze situatie op jou en je (werk)omgeving. Performance Happiness maakt veel gebruik van deze tool voor leiders, teams en organisaties.

Waarom is deze test waardevol?

Door middel van deze test kun je de impact van de huidige situatie op jou en je (werk)omgeving onderzoeken. In de rapportage, die je na de test krijgt, ontvang je tips en adviezen hoe je met de veranderingen om kunt gaan.

Na het invullen ontvang je een gepersonaliseerde rapportage van negen pagina’s over datgene wat het meest van belang is voor jouw welzijn op het werk. In de rapportage vind je:

  • Zelfcoachingsvragen die je helpen actie te ondernemen om je mindset en prestaties op je werk te verbeteren;
  • Ideeën over wat je kunt veranderen om optimaal te blijven presteren;
  • Duidelijkheid over hoe je innerlijk zelfvertrouwen en veerkracht kunt opbouwen.

Je kunt de rapportage gratis en eenvoudig aanvragen via deze link. Binnen 24 uur ontvang je toegang tot de vragenlijst. Let op: de introductievragen zijn in het Engels, de vragenlijst is in het Nederlands.

Zodra je de vragenlijst (ongeveer 10 minuten) hebt ingevuld, ontvang je binnen 24 uur je rapportage.

Wil je jouw resultaten vergelijken met die van een collega, vriend of familielid? Download dat dit formulier, vergelijk en geef elkaar advies:

Download het vergelijkformulier hier!

Blijf gezond en geniet van je Happiness at Work rapportage!