In de media

Performance Happiness is regelmatig in de media te vinden. We vertellen graag over onze visie, het belang van werkgeluk en over de diverse samenwerkingen en projecten die ons werk waardevol maken.

28 februari 2022

Prowareness Podcast

Henk-Peter verteld meer over hoe magagers het werkgeluk van medewerkers kunnen vergroten. Hij koppelt de wetenschap aan de praktijk en deelt zijn kijk op leiderschap met ons in deze aflevering van de Prowareness Podcast.

30 september 2021

9 factoren voor een optimale hybride werkomgeving

Hoe organiseer je hybride werken zo dat een organisatie én haar medewerkers er beter van worden? Er zijn negen factoren waarop je dat kunt beïnvloeden, aldus kantoorinrichter Wuestman en adviesbureau Performance Happiness. “Het geheim zit hem erin dat je de omgeving optimaal weet af te stemmen op de behoeften van de medewerkers.”
Lees het artikel op PWnet.nl

10 januari 2019

Geluk is niet maakbaar, maar je kan er wel wat aan doen

Lees hier het artikel over hoe gelukkige docenten zorgen voor gelukkige leerlingen (en andersom). Wim vertelt hier meer over samen met Chris de Bruin in De Nieuwe Meso.

11 juli 2016

Werkgeluk bij woningcorporatie GroenWest

Woningcorporatie GroenWest in Woerden wil niet alleen de werkbeleving meten, maar ook actie ondernemen om het werkgeluk te verhogen. Henk-Peter vertelt meer over deze case in M&C.

29 mei 2016

Geluk is… meer dan tevreden zijn op het werk

Fijn werk heeft grote invloed op de mate waarin mensen gelukkig zijn. Je kunt werkgeluk ontleden in 8 verschillende factoren.  Lees hier meer over in dit NRC artikel.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze projecten en informatie en tips over hoe je voor jezelf en/of je werknemers werkgeluk kunt stimuleren? Volg ons dan via LinkedIn!