Training tot Life Languages-coach van 14 tot 18 september 2020

Van 14-18 september is er een training voor mensen die Life Languages communication-coach willen worden. Gegeven door Henk-Peter en Ron Brummans, senior coaches van Life Languages International. Deze training is speciaal voor leidinggevenden, HR-specialisten en consultants die een aanpak zoeken die zorgt voor begrip, erkenning en effectiviteit in communicatie.

Werken met Life Languages is een integraal onderdeel van de aanpak van Performance Happiness. Het benutten van je potentieel en een bijdrage leveren is een belangrijk vertrekpunt voor werkgeluk; een Life Languages-profiel geeft snel inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren. Ook is erkenning ontvangen een belangrijke voorwaarde voor werkgeluk; Life Languages-profielen geven snel inzicht in de manier waarop mensen graag erkenning ontvangen.

Waarom zou je Life Languages communicatiecoach worden?

Of je nu met individuele klanten, teams, leiders of hele organisaties werkt, met Life Languages heb je een prachtig ontwikkelinstrument in handen. Het is aan de ene kant begrijpelijk, aan de andere kant niet te simpel en platgeslagen. Het leert je werken vanuit communicatievoorkeur, behoefte en mogelijkheden om te ontwikkelen. Het maakt de dynamiek tussen mensen op een inzichtelijke manier helder en helpt relaties te versterken. Zowel in werkomgevingen als privé.

De combinatie van inzicht in jezelf en anderen maakt Life Languages heel geschikt op meerdere niveaus, zoals: klant en medewerker, medewerker en leidinggevende, en medewerkers die in teams samenwerken. En vrijwel iedereen gaat er thuis (in persoonlijke relaties) ook mee aan het werk.

Na deze training:

• Begrijp je de theorie achter Life Languages en kun je er zelfstandig mee werken
• Ben je geaccrediteerd als Life Languages communicatiecoach
• Word je deel van de Life Languages community in Nederland

Op de internationale website van Life Languages vind je meer informatie: https://www.lifelanguages.com/become-a-coach

De training duurt van 14 tot en met 18 september, van 09.00-16.30 uur.

Locatie: wordt nader bepaald, in onderling overleg.

Belangstelling of vragen? Neem contact op met Henk-Peter via: hp@performancehappiness.nl of 06-53321228

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email